600X258-01

NU SÖKER VI EN DRIVEN LEDARSKAPSTRÄNARE
SOM ÄLSKAR AFFÄRER! 

Training Partner är Nordens ledande aktör inom kompetensutveckling och event mot fordonsindustrin. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster som inbegriper allt från teknisk utbildning och utbildning inom sälj och servicemarknad, via utbildning av besiktningstekniker till internationella produktlanseringar, event och mässor. Vi är cirka 75 anställda och utför uppdrag såväl vid vår stora, toppmoderna anläggning i Arlanda, vilken bl a även omfattar en förnämlig testbana, som på andra platser i hela Europa. 

I vår produktportfölj ingår även olika program för utbildning i ledarskap, där vi är global partner för världens mest sålda program för olika aspekter av ledarskapsutveckling: Blanchard International, med bl a Situationsanpassat Ledarskap II (SLII) i portföljen.

STORSATSNING PÅ LEDARSKAP

Bra ledarskap är något som blir allt mer affärskritiskt, i takt med att marknadens och kundernas krav på professionalitet och kompetens ständigt ökar. Detta gäller inte minst inom fordonsbranschen. Större organisationer, med fler mellanled och en stark tradition av intern befordran gör behoven av seriös kompetensutveckling än större.

Därför gör Training Partner nu en storsatsning på ledarskapsområdet. Vi utökar vårt fokus på försäljning av Blanchard Internationals olika verktyg i Sverige. Därtill etablerar vi ett strategiskt samarbete med ett av Sveriges ledande institut för ledarskapsutbildning: Mgruppen. Tillsammans har vi startat Automotive Leadership Lab – Sveriges första ledarskapsakademi helt inriktad på fordonsbranschen.

VI BEHÖVER EN ”MOTOR”

Vi söker nu en drivande kraft till denna förstärkta satsning inom ledarskapsområdet. Uppdraget är att vara vår ”Master Trainer” och i kombination med din roll som tränare och utvecklare av såväl Blanchard Internationals utbildningsprograms som skräddarsydda utbildningsprogram för fordonsbranschen också vara affärsansvarig för hela området ledarskap inom Training Partner, dvs både Blanchard International och utvecklingen av Automotive Leadership Lab. I ditt uppdrag ingår att bearbeta befintliga och nya kunder, presentera våra olika lösningar och sy ihop utbildningsprogram.

Du kommer att få genomgå utbildning till att bli ”Master Trainer” inom Blanchard Internationals mest relevanta program, för att själv kunna genomföra utbildningar men också att kunna utbilda andra tränare och interna handledare hos fler av våra större kunder. I ansvaret ingår även viss administration kopplat till försäljning och utbildningsplanering. Som affärsansvarig förväntas du givetvis även göra ekonomisk uppföljning och rapportering för affärsområdet. Du rapporterar direkt till vd Training Partner.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som tycker ledarskap är något av det mest spännande som finns. Du tror stenhårt på individers inneboende kapacitet till utveckling – och du älskar att bidra till den utvecklingen. Men inte bara det: du är också en driven affärsperson som verkligen gillar att söka rätt på, odla och genomföra affärer. Du är bra på att se nya möjligheter och du trivs väldigt bra med att professionellt skapa relationer med alla möjliga typer av människor. Du gillar att stå framför grupp och att på pedagogiskt och inspirerande sätt hålla utbildningar, liksom att presentera och lansera affärsförslag är saker som verkligen ger dig energi.

Självklart har du mångårig erfarenhet (minst 10 år, gärna mer) som ledare för grupper av medarbetare. Om du driver eget eller jobbar som linjechef är mindre viktigt. Kanske har du båda erfarenheterna? Det som gäller är att du måste ha ordentligt på fötterna av eget ledarskapsarbete. Eftersom du är en yrkesmässigt erfaren person tror vi du är någonstans i åldersspannet 40-55 år. Du är fortfarande hungrig till 1000 och är beredd på att jobba långsiktigt för att bygga upp en verksamhet med stor potential. Du har ett intresse för människor och en nyfikenhet i olika sätt att förmedla kunskap och kompetens. OM du har en professionell erfarenhet från fordonsbranschen så är det en fördel, men det är inget krav.

Låter det intressant? Är du rätt person för detta spännande uppdrag? Sänd ett mejl med personligt brev och cv till oss så snart som möjligt.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och kommer att anställa så snart vi hittar rätt person.
Dröj därför inte med din ansökan!

ansök här

interactor

Ny tjänst

Interactors

Är du en av våra nya digitala Interactors? 
Läs mer här!
teknikutbildare

Ledig tjänst

Teknikutbildare

Nu söker vi en supervass teknikutbildare!
Läs mer här!
nyhetsbrev
blogg
Filmen-om-oss-puff

Se filmen om oss

Nyfiken på vad vi gör?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen.
Se filmen!
Lansering av bil

Produktlansering och event

Vi skapar upplevelser

Vi förverkligar dina idéer och skapar rätt fokus när det gäller events och lanseringar.
Läs mer här!
karriar

Work with us!

Karriär

Motivation, driv och upplevelser. Kanske är du en av oss?
Läs mer!
testbana

Test Track 1

Upplev vår testbana

En testbana utöver det vanliga, byggd för att utmana alla typer av fordon och förare. 
Läs mer här!
experience-in-motion

Experience in motion

Experience in motion

På Training Partner står inte upplevelsen i centrum. Det gör du.
Läs mer!